Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Tapahtumakeskus Huippu

Tapahtumakeskus Huippu on nimensä mukaisesti Sappeen tapahtumien keskipiste. Huippu antaa upeat puitteet häille, sukujuhlille ja tapahtumille, kokouksille, seminaareille ja juhlatilaisuuksille. Toimintansa aikana tapahtumakeskus Huippu on vakiinnuttanut paikkansa lähialueen ykkösmestana nimekkäiden esiintyjien kanssa.
Tervetuloa viihtymään!
Tarkemmat aukioloajat näkyvät Sappeen aukioloajat

 

Huippu on huippupaikka!

Tapahtumakeskus Huipun Pirkanmaan suurimpiin kuuluvissa ravintola- ja kokoustiloissa riittää pöytäpaikkoja 500 henkilölle ja anniskelupaikkoja yli 1000. Tilat täyttävät kooltaan kongressivaatimukset ja varustelukin on sen mukainen.

Rinneravintola on myös vilkas menopaikka, jonka estradilla kuulet tapahtumailtoina elävää musiikkia suomalaisilta listasuosikeilta. Varmista pääsysi keikalle ostamalla lippusi ennakkoon verkkokaupasta.

Huipun rinneravintolassa voit nauttia maittavan ja edullisen lounaan noutopöydästä tai valita listalta sopivan annoksen. Tilavaan ja viihtyisään rinneravintolaan on mukava poiketa pitämään paussia laskujen lomassa.

Huipussa on baareja kahdessa kerroksessa.
Niissä voi poiketa vaihtamassa kuulumisia tai odotella mukavasti vaikkapa sovittua tapaamista.

HUIPPU AVOINNA:

Avoinna sopimuksesta
TIEDUSTELUT JA VARAUKSET
Tapahtumakeskus Huippu
Sappeen Rinneravintolat Oy
Puh: 020 755 9976
E-mail: ravintola@sappee.fi

MYYNTIPALVELU
(arkisin 9-16)

Puh: 020 755 9970
E-mail: sappee@sappee.fi

Huipun palvelut ryhmille

Tapahtumakeskus Huipun alakerta muuntuu kokoukseen yli 100 hengelle. Huipun toisessa kerroksessa voi järjestää kokouksen upeiden maisemien ympäröimänä. Maisemapuolelle mahtuu kokoustamaan teatterimuodossa 90 hlöä, pelkin tuolein enemmänkin. Yläkerrassa sijaitseva Kabinetti tarjoaa mukavat tilat pienemmälle alle 40 hengen kokoukselle. Kabinetit voidaan tarvittaessa jakaa kolmeen osaan ryhmätyötiloiksi.

Tutustu ryhmämenuihin

Mökkimenut

Tule kokoustamaan Sappeelle!

Sappeella on tarjolla myös laaja valikoima erilaisia kokoustiloja sekä valmiita palvelupaketteja, jotka soveltuvat yritysten ja yhdistysten kokoustarpeisiin sekä yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Tutustu kokouspalveluihin

Huipun tastingit

Suositussa tastingissa pääsette tutustumaan Sappeen oman baarimestarin opastuksella useaan eri valmistajan juomaan ja kuulemaan juoman historiasta, valmistuksesta ja käyttökohteista.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ