Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Werneri All Inclusive toimitusehdot

Werneri All Inclusive sisältää seuraavat tuotteet: Lumiwerneri hiihtokoulu, Family Park-kausikortin sekä Snow Rent Cardin. Werneri All Inclusive kokonaisuus ostetaan Sappeen verkkokaupasta. Oston yhteydessä asiakas ilmoittautuu Lumiwerneri-hiihtokouluun, joiden aloitus- ja toteutuspäivät ovat ennalta määritelty.

 

  • Lumiwerneri hiihtokoulu on alkeiskurssi suksilla, kurssin jälkeen lapsi hallitsee perustaidot – ja tiedot. Ikäsuositus 5- 10-vuotiaat. Kurssi kestää 4 päivää, 3 tuntia / päivä, sisältäen kaakaotauon. Kurssin päivät ovat ennakkoon määritelty. Sappeella on oikeus muuttaa kurssin järjestämispäiviä tarvittaessa. Lumiwernerissä noudatetaan yleisiä hiihtokoulujen toimitusehtoja.

 

  • Werneri All Inclusive sisältää Family Park-kausikortin. Family Park kausikortin saa Lumiwerneri hiihtokouluun osallistunut lapsi, kun Werneri All Inclusive tuotteeseen kuulunut Lumiwerneri hiihtokoulu on suoritettu. Family Park kausikortti on henkilökohtainen ja sillä saa lasketella Sappeen Family Park alueella. Family Park kausikortin suhteen noudatetaan yleisiä hiihtokeskuspalveluiden sopimusehtoja. Family Park kausikortti on voimassa talvikauden 2020/2021.

 

  • Werneri All Inclusive sisältää myös Snow Rent Cardin. Snow Rent Cardin saa Lumiwerneri hiihtokouluun osallistunut lapsi, kun Werneri All Inclusive tuotteeseen kuulunut lumiwerneri hiihtokoulu on suoritettu. Snow Rent Card on henkilökohtainen. Snow Rent Cardin haltija saa Sappeen vuokraamosta laskettelu- tai lumilautasetin veloituksetta aina päiväksi kerrallaan (setti sisältää: laskettelusukset, laskettelumonot sekä sauvat tai lumilaudan ja lumilautakengät). Snow Rent Cardin suhteen noudatetaan Snow Rent Card toimitusehtoja sekä yleisiä välinevuokraamojen sopimusehtoja.

 

  • Werneri All Inclusive tuotteen talvikauden 2020/2021 kampanjahinta on 149,99 euroa. Tuotteen normaalihinnaston mukainen arvo 530 euroa (Lumiwerneri hiihtokoulu 130 euroa, Family Park kausikortti 120 euroa ja Snow Rent Card 280 euroa). Werneri All Inclusive tuotteita on myynnissä rajoitettu erä, Sappeella on oikeus rajata tuotteiden saatavuus niin halutessaan.