fbpx

Werneri All Inclusive toimitusehdot

Werneri All Inclusive sisältää seuraavat tuotteet: Lumiwerneri hiihtokoulu, Family Park-kausikortin sekä Snow Rent Cardin. Werneri All Inclusive kokonaisuus ostetaan Sappeen verkkokaupasta. Oston yhteydessä asiakas ilmoittautuu Werneri-hiihtokouluun, joiden aloitus- ja toteutuspäivät ovat ennalta määritelty.

Werneri hiihtokoulu on alkeiskurssi suksilla, kurssin jälkeen lapsi hallitsee perustaidot – ja tiedot. Ikäsuositus 5- 10-vuotiaat. Kurssi kestää 4 päivää, 3 tuntia / päivä, sisältäen kaakaotauon. Kurssin päivät ovat ennakkoon määritelty. Sappeella on oikeus muuttaa kurssin järjestämispäiviä tarvittaessa. Lumiwernerissä noudatetaan yleisiä hiihtokoulujen toimitusehtoja.

Werneri All Inclusive sisältää Family Park-kausikortin. Family Park kausikortin saa Werneri hiihtokouluun osallistunut lapsi, kun Werneri All Inclusive tuotteeseen kuulunut Werneri hiihtokoulu on suoritettu. Family Park kausikortti on henkilökohtainen ja sillä saa lasketella Sappeen Family Park alueella. Family Park kausikortin suhteen noudatetaan yleisiä hiihtokeskuspalveluiden sopimusehtoja. Family Park kausikortti on voimassa kurssin suorituksen aikana meneillään olevan talvikauden.

Werneri All Inclusive sisältää myös Snow Rent Cardin. Snow Rent Cardin saa Werneri hiihtokouluun osallistunut lapsi, kun Werneri All Inclusive tuotteeseen kuulunut Werneri hiihtokoulu on suoritettu. Snow Rent Card on henkilökohtainen. Snow Rent Cardin haltija saa Sappeen vuokraamosta laskettelu- tai lumilautasetin veloituksetta aina päiväksi kerrallaan (setti sisältää: laskettelusukset, laskettelumonot sekä sauvat tai lumilaudan ja lumilautakengät). Snow Rent Cardin suhteen noudatetaan Snow Rent Card toimitusehtoja sekä yleisiä välinevuokraamojen sopimusehtoja.

Werneri All Inclusive tuotteen kampanjahinta on 149,99 euroa. Tuotteen normaalihinnaston mukainen arvo 530 euroa (Lumiwerneri hiihtokoulu 130 euroa, Family Park kausikortti 120 euroa ja Snow Rent Card 280 euroa). Werneri All Inclusive tuotteita on myynnissä rajoitettu erä, Sappeella on oikeus rajata tuotteiden saatavuus niin halutessaan.
Toimitus

Tilausvahvistukset toimitetaan ainoastaan sähköpostiviestinä (maksun jälkeen voit tulostaa tilausvahvistuksen).

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Palautukset

Maksullisissa tapahtumissa tapahtumailmoittautumismaksuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Toimitusehdot

Maksullisissa tapahtumissa tapahtuman ilmoittautumismaksuja ei palauteta asiakkaalle mikäli asiakas jättää tulematta tapahtumaan. Poikkeuksena on jos asiakas on loukannut itsensä tai sairastunut eikä voi näistä syistä johtuen osallistua tapahtumaan. Ilmoittautumismaksu palautetaan näissä tapauksissa kokonaan asiakkaalle. Sairastumisesta tai loukkaantumisesta tulee esittää lääkärintodistus tapahtuman järjestäjälle.

Muutokset ja peruutukset

Tapahtumaan ilmoittautunut on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole muuttunut tai peruuntunut. Tapahtuma voidaan joutua peruuttamaan ylivoimaisen esteen sattuessa. Maksullisissa tapahtumissa tapahtumanjärjestäjä on velvollinen korvaamaan ilmoittautumismyyntitulot asiakkaalle, mikäli tapahtuma on peruttu. Emme vastaa peruutusten tai force majeure -tapausten asiakkaille aiheuttamista kustannuksista.
Asiakkaan peruutusoikeus: Noudatamme kuluttajaviraston etämyyntiohjeita, joiden mukaan etämyynnin 14 vrk peruutusoikeus ei koske vapaa-ajanpalveluita.

Riitojen ratkaisu

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla, mutta mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan riitaisuudet ensimmäisenä asteena Tampereen käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain (38/1978) 12 luvun 1 d §:n mukaan oikeus nostaa kanne sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on Suomessa asuinpaikka. Kuluttaja-asiakkaalla on myös oikeus saattaa erimielisyys kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.