Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

SAPPEE BIKE PARK 2022 kausi on päättynyt 23.10.2022
Iso kiitos kaikille asiakkaille upeasta kesästä !

 

 

 

Päivitetty 24.10.2022  
MAAJOUKKUERATA DH Suljettu
Firestarter (uusi rata) Suljettu
DH (musta) Suljettu
Rabbit Run Suljettu
Daisy Suljettu
Supersonic Suljettu
Double Trouble Suljettu
Rock Garden Suljettu
Eastway Suljettu
Icebreaker Suljettu
Rollercoaster Suljettu
E-Laippa Suljettu
Safari Suljettu
S-Linja Suljettu
Oil & Gasoline Suljettu
Fresh Cut Suljettu
Lemminkäinen Suljettu
Drop Zone suljettu 15.8.alkaen
hissityömaan vuoksi

Trainee Zone

Jumper Suljettu
Pump Track Suljettu
Snake Run Suljettu
Savanni suljettu 15.8. alkaen
hissityömaan vuoksi

Bikeparkin esittely

bikepark kartta 2022.jpg

Tulostettava kartta

(FR) Rinteeseen koneellisesti muokattu alamäkiajorata, jonka suunnittelussa on otettu huomioon ajajien eri taitotasot. Päälinja on pehmeästi kaartuva ja pyöreälinjainen. Siitä haaroittuu useita haastavampia osioita, joissa on enemmän ajotekniikkaa vaativia kaarresarjoja, hyppyreitä ja kumpuja sekä ajoseinämä (wall ride).

(DH) Haastavia ja kehittynyttä tekniikkaa vaativia ratoja, joilla jokaisella on omat erityispiirteensä: kivikkoa, juurakkoa, pudotuksia ja kallioita. Nämä radat tarjoavat vauhtia ja panevat kokeneidenkin harrastajien tekniikan koetukselle.

(Enduro) Hyvin luonnonmukaisia metsässä kulkevia reittejä. Reitelle on jätetty luonnonmukaiset kivikot sekä juurakot. Vaativimmat paikat on muokattu helpoimmiksi ajaa. Reiteillä ei ole isoja hyppyreitä. Enduroreitit ovat parhaimmillaan juuri enduropyörillä. Etenkin E-Laippa-reitillä on jonkin verran myös poljettavaa osuutta, joka on DH-pyörällä suhteellisen raskas ajaa.

 

North Shore –ajoalueet

Haastavia, puurakenteisia tasapainoratoja metsäisessä rinteessä. Nämä radat soveltuvat kokeneille lajin harrastajille.

Trainee Zone

Trainee Zone on aloittelijoille ja lapsille tarkoitettu helpoista radoista ja mattohissistä koostuva alue, jossa alamäkipyöräily- harrastuksen aloittaminen on helppoa. Ratoja on kolme, Drifter, Jumper sekä Bumpy Ride.

Jumper on kumpuja ja mutkia käsittävä aloittelijan rata, Drifterin loppupäässä on pari pientä laiturihyppyriä.

Bumpy Ride: Reittiä voi ajaa mattohissiä käyttäen Traizee Zone- lipulla. Reitiltä on linja myös Daisylle ja sen myötä ankkurihissille. Ankkurihissiä käytettäessä tarvitaan kaikkien ratojen ajoon tarkoitettu tunti- tai päivälippu. Reitillä on helppoja bermimutkia sekä pieni kivikkoalue sekä ”keinotekoinen juurakko”, Daisylle mennessä reitti kulkee metsäosuuden läpi. Rata muuttuu hieman haastavammaksi ohitettaessa mattohissi.

Pump track on rata, jota pitkin ajetaan polkupyörällä. Polkemisen sijaan eteenpäin kuljetaan pumppaavan liikkeen voimalla. Rata on loistava paikka parantaa tasapainoa ja oppia uusia taitoja. Rata sopii kaiken ikäisille ja tasoisille käyttäjille. Radalla voi kulkea erikokoisilla pyörillä, rullalaudoilla, rullaluistimilla tai potkulaudoilla.

 

Trainee Zonelle on myynnissä oma edullisempi lippu, jonka voi halutessaan vaihtaa päivän aikana kaikkien ratojen lippuun erotuksen maksamalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa