Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Select language

esittely

hinnasto

galleria

bp_tapahtumat.jpg

Kausi Bike Parkissa päättynyt
Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta !
Bike Park:n sulkeuduttua rinteissä 
sijaitsevillä reiteillä ajaminen on 
kielletty turvallisuus-syistä.

Vohveli avoinna :
pe klo 18-22
la klo 12-22

 

INSTAGRAM
#SAPPEEBIKEPARK

Laita kuvasi tunnisteeksi #sappeebikepark ja kuvasi näkyvät sivumme instagram kuvafeedissä

Bikeparkin esittely

MAAJOUKKUERATA DH Auki
DH (musta) Auki
Rabbit Run Auki
Daisy Auki
Supersonic Auki
Double Trouble Auki
Rock Garden Auki
Eastway Auki
Icebreaker Auki
Jumper Auki
Pump Track Auki
Drifter Auki
Bumpy Ride Auki
North Shore 1 Auki
E-Laippa Auki
Safari Auki
S-Linja Auki
Oil & Gasoline Auki
Fresh Cut Auki
Lemminkäinen Auki

Rinneradat (FR & DH, Enduro) 

Sappee Bikepark rinnekartta 2020.jpg

Tulostettava kartta

(FR) Rinteeseen koneellisesti muokattu alamäkiajorata, jonka suunnittelussa on otettu huomioon ajajien eri taitotasot. Päälinja on pehmeästi kaartuva ja pyöreälinjainen. Siitä haaroittuu useita haastavampia osioita, joissa on enemmän ajotekniikkaa vaativia kaarresarjoja, hyppyreitä ja kumpuja sekä ajoseinämä (wall ride).

(DH) Haastavia ja kehittynyttä tekniikkaa vaativia ratoja, joilla jokaisella on omat erityispiirteensä: kivikkoa, juurakkoa, pudotuksia ja kallioita. Nämä radat tarjoavat vauhtia ja panevat kokeneidenkin harrastajien tekniikan koetukselle.

(Enduro) Hyvin luonnonmukaisia metsässä kulkevia reittejä. Reitelle on jätetty luonnonmukaiset kivikot sekä juurakot. Vaativimmat paikat on muokattu helpoimmiksi ajaa. Reiteillä ei ole isoja hyppyreitä. Enduroreitit ovat parhaimmillaan juuri enduropyörillä. Etenkin E-Laippa-reitillä on jonkin verran myös poljettavaa osuutta, joka on DH-pyörällä suhteellisen raskas ajaa.
 

North Shore –ajoalueet

Haastavia, puurakenteisia tasapainoratoja metsäisessä rinteessä. Nämä radat soveltuvat kokeneille lajin harrastajille.

Trainee Zone

Trainee Zone on aloittelijoille ja lapsille tarkoitettu helpoista radoista ja mattohissistä koostuva alue, jossa alamäkipyöräily- harrastuksen aloittaminen on helppoa. Ratoja on kolme, Drifter, Jumper sekä Bumpy Ride.
Jumper on kumpuja ja mutkia käsittävä aloittelijan rata, Drifterin loppupäässä on pari pientä laiturihyppyriä.
Bumpy Ride
Reittiä voi ajaa mattohissiä käyttäen Traizee Zone- lipulla. Reitiltä on linja myös Daisylle ja sen myötä ankkurihissille. Ankkurihissiä käytettäessä tarvitaan kaikkien ratojen ajoon tarkoitettu tunti- tai päivälippu. Reitillä on helppoja bermimutkia sekä pieni kivikkoalue sekä ”keinotekoinen juurakko”, Daisylle mennessä reitti kulkee metsäosuuden läpi. Rata muuttuu hieman haastavammaksi ohitettaessa mattohissi.
Trainee Zonelle on myynnissä oma edullisempi lippu, jonka voi halutessaan vaihtaa päivän aikana kaikkien ratojen lippuun erotuksen maksamalla.
Pump track on rata, jota pitkin ajetaan polkupyörällä. Polkemisen sijaan eteenpäin kuljetaan pumppaavan liikkeen voimalla. Rata on loistava paikka parantaa tasapainoa ja oppia uusia taitoja. Rata sopii kaiken ikäisille ja tasoisille käyttäjille. Radalla voi kulkea erikokoisilla pyörillä, rullalaudoilla, rullaluistimilla tai potkulaudoilla.

 

 

Snow Park Twitter