fbpx

Wernerikurssit kesä

Werneri- kurssit ovat hauska tapa oppia alamäkipyöräilyä turvallisesti ammattitaitoisten FMBIA- koulutuksen käyneiden ohjaajien kanssa.

Alkeis Wernerikurssi on tarkoitettu pienille pyöräilijöille, lähtövaatimuksena on että lapsi osaa ajaa polkupyörällä.

Vauhti Wernerikurssi taas tarkoitettu perheen innokkaille pyöräilijöille, jotka hallitsevat pyörän ajamista sujuvasti poluilla ja joilla on jo jonkin verran kokemusta helpohkoista metsäpolkujen ajamisesta. Kuski hallitsee käsijarrullisella maastopyörällä ajamisen ja kuskin paino on vähintään 35 kg, suositusikä alkaen 7 v.

 

Alkeiswerneri- kurssi

Lähtövaatimus osallistumiselle on, että kurssilainen osaa ajaa pyörällä.
Tällä kurssilla harjoitellaan monipuolisia pyörätaitoja tasamaalla. Pääsääntöisesti kurssilla ollaan ilman hissiä, mutta mahdollisesti käytetään mattohissiä turvallisesti. Tämä kurssi on suunniteltu juuri perheen pienemmille junnuille innostavasti ja onnistuen maastopyöräilyn saloihin turvallisesti tutustuen. Innokkaasti ja rohkeasti vaan mukaan !

Hinta 99,90 € / hlö sisältää: opetuksen lisäksi hissilipun*, vuokrafillarin, suojavarusteet, ajopaidan sekä opetuksen.
Hinta ei sisällä Axess- sirukorttia (8€)

Kurssit jälleen kesällä 2024

Vauhtiwerneri- kurssi

Tällä kurssilla tutustutaan: – pyörään (jarrut, polkeminen, vaihteet), käydään läpi kuskin ajoasentoa ja tärkeää toimintoa eli jarruttamista. – kurveihin: jyrkät ja loivemmat, penkalla ja tasaiset. – vaihtelevien maaston muotojen (esim. juuret, kivet) ja olosuhteiden huomiointiin – tutustutaan trainee zonen reitteihin ja sen mattohissiin. – tutustutaan Bike parkin helpompiin reitteihin(vihreä) ja ankkurihissin käyttöön. Innokkaasti ja rohkeasti vain mukaan !

Hinta 99,90 € / hlö sisältää: opetuksen lisäksi hissilipun*, vuokrafillarin, suojavarusteet, ajopaidan sekä opetuksen.
Hinta ei sisällä Axess- sirukorttia (8€)

Kurssit jälleen kesällä 2024