fbpx

Järjestä seuraava yrityksen kick off-, virkistyspäivä-, tai kokous-, tiimipäivä Sappeella

Kutsu työporukka koolle ja tulkaa pitämään ikimuistettava kokous- tai koulutuspäivä, virkistymään virkistyspäivän tai tykypäivän merkeissä tai järjestäkää firman kesäpäivät tällä kertaa Sappeella, lähellä Tampereen ja Hämeenlinnan kaupunkeja, keskellä kauneinta Pirkanmaata.

Tiesitkö, että me Sappeelaiset olemme ammattilaisia järjestämään monipuolisen kokouspäivän tai virkistävän tykypäivän juuri teidän ryhmällenne sopivana versiona!

Monipuoliset kokoustilat
Ravintola Huipussa onnistuvat isommankin ryhmän tilaisuudet sekä ruokailut ja illanvietot. Tilat ovat kahdessa kerroksessa, joten tilat ovat muunneltavissa ryhmän toiveiden mukaisesti. Myös Vohveliravintolassa voi kokoustaa ja ruokailla. Eksoottisempana illallispaikkana suosittelemme ehdottamasti tunnelmallista Ekokammi-tilausravintolaa.
Pienemmille ryhmille ehdotamme mökkikokousta, jolloin mökillä voi myös tarvittaessa järjestää ruokailut, illanvietot ja majoituksenkin.

Yön yli
Sappeella myös majoittuu laadukkaasti, sillä erilaisia majoituskohteita löytyy kävelyetäisyyden päästä toisistaan ja kokouspaikoista, näin ryhmät myös pysyvät lähellä toisiaan eivätkä katoa kaupungin vilinään tai yöelämään.

Päivä täynnä iloa ja hauskoja aktiviteetteja
Olemme tunnettu laadukkaista laskettelurinteistämme talvisin, mutta kesällä rinteissä ajetaankin alamäkipyörillä ja tässä lajissa olemme myös Suomen suosituimpien keskusten kärkipäässä.
Aktiviteeteista löytyy myös paljon muutakin kivaa yhdessä tekemistä ulkona, kun keskellä kauniiden maisemien ympäröimänä olemme.
Esimerkiksi talvella:
laskettelu, lumilautailu, hiihto ja lumikenkäily, efatbike-pyöräretket, Sappee Champpions.
Kesäisin:
alamäkipyöräily, efatbikepyöräily, kiipeilyä Sappeen seikkailupuistossa, paintball peli, luontopakopeli, Sappeen Champpions eli Sappeen omat olympialaiset, joogaa, pilatesta, tastingia, melontaa, suppailua ym kivaa !

Tutustu lisää Sappeen kokouspalveluihin tästä: Sappeen yritys-ja ryhmäpalvelut

Varaa pian !
Nyt on hyvä aika suunnitella ja varata seuraava tapahtumanne, oli se sitten firman kick off, kesäjuhlat tai virkistyspäivät, asiakastapahtuma, koulutuspäivä, kokouspäivä tai mikä vain !
Lähetä meille yhteystietosi, niin olemme yhteydessä teihin päin: tarjouspyyntö

tai soita / meilaa meille niin suunnitellaan yhdessä lisää !

Sappeen myyntipalvelu:
Puh 0207 559970
sappee@sappee.fi