fbpx

Ohje lipun lataamiseen verkkokaupassa

Ladattuasi lippusi Sappeen lipunmyynnissä, on korttiin (sekä ostokuitille) tulostunut WTP- koodi, jolla voit seuraavalla kerralla näppärästi ladata hissilippusi Sappeen verkkokaupassa.
Myös uudemmissa Axess- korteissa koodi on painettuna korttiin.

WTP- koodin löydät painettuna hissilipusta tai vanhojen / huonokuntoisten korttien tapauksessa ostokuitista.

WTP- koodi pysyy samana sirukortin eliniän ajan, joten voit esim. kirjoittaa ohutpäisellä tussilla koodin kortin takapuolelle ja täten estää sen kulumisen pois kortista muissa keskuksissa käydessäsi. WTP-koodi sisältää kirjaimia ja numeroita, O- kirjainta kuitenkaan koodissa ei koskaan ole. Koodin alussa mahdollisesti olevaa WTP:tä ei kirjoiteta koodikenttään.
Älä teippaa kortin etupuolelle mitään, koska se saattaa aiheuttaa lipputulostimen rikkoutumisen lipunmyynnissä lippua ladattaessa.

Suosittelemme myös kirjautumaan verkkokauppaan, silloin voit tallentaa WTP- koodit suoraan tilillesi. Hissilippujen osto ei kuitenkaan edellytä kirjautumista verkkokauppaan.
Varmista, että palaat Paytrailin maksupalveluportaalista meidän sivuillemme maksun jälkeen, sillä kortille siirtyy tieto maksusta vasta siinä vaiheessa.

Voit saapuessasi mennä suoraan mäkeen – lippusi latautuu hissiportilla.
Lataus kestää noin 5-10 sekuntia.
Luistavia rinnepäiviä!