fbpx

Snow Challenge kevät 2024 toimitusehdot

Sappee Resortin Snow Challenge 2024 kevään kausikorttikampanjan toimitusehdot. 

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Sappee Resortin Snow Challenge kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) toimitusehdot. Osapuolina Sappee Resort (myöhemmin Sappee) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Sappee järjestää Snow Challenge kausikorttikampanjan. Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja Sappeen rinteille talvikaudelle 2024/2025. Kausikortin hinta kampanjassa on 139,99 € (hinta ei sisällä sirukorttia). Kampanja on ns. haastekampanja. Kampanjan toteutuminen vaatii riittävän määrän asiakkaiden kausikortti varauksia/kampanjaan ilmoittautumisia. Kampanjan varausmäärätavoite on 8 888 varattua kausikorttia. Huom! Alle 6-vuotiaat laskettelevat kypärä päässä Sappeen rinteillä vanhempien seurassa maksutta (pois lukien Family Park, Family Parkin ikäraja on alle 4-vuotiaat).

Family Park-kausikorteista on oma haastekampanja. Family Park kausikortin hinta on haastekampanjassa 79,99 (hinta ei sisällä sirukorttia). Kampanjan toteutuminen vaatii riittävän määrän asiakkaiden Family Park kausikortti varauksia/kampanjaan ilmoittautumisia. Family Park kausikorttikampanja tavoitemäärä on 288 kpl. HUOM! Family Park on maksullinen 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Family Parkin kausikortin voi halutessaan päivittää kaikkien rinteiden korttiin, maksamalla erotuksen voimassa olevan kampanjahinnan ja maksetun Family Parkin välillä. Kampanjoiden päätyttyä, erotus lasketaan viimeisestä tarjoushinnasta millä kausikortteja on myyty kaudelle 2024-2025.

Asiakkaan ilmoittautuessa Sappee Resortin Snow Challenge kausikorttikampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

 • Kampanjan toteutuminen. Kampanjan tavoitteena on saada 8 888 kausikorttivarausta 10.4.2024 mennessä. Sappeella on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja, vaikka tavoitelukua 8 888 ei saavutettaisikaan.
  Family Park kausikorttikampanja toteutuu, kun Family Park kausikortti varauksia tehdään 288 kpl 10.4.2024 mennessä. Sappeella on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja, vaikka tavoitelukua 288 ei saavutettaisikaan.
 • Kampanjaan osallistuminen. Asiakkaan tulee osallistua kampanjaan Sappeen verkkokaupassa ollakseen oikeutettu kampanjahintaiseen kausikorttiin. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja.
 • Asiakkaan peruutusoikeus. Noudatamme kuluttajaviraston etämyyntiohjeita, joidenka mukaan etämyynnin 14 vrk peruutusoikeus ei koske vapaa-ajanpalveluita. Näin ollen ilmoittautuminen on sitova, eikä siinä ole peruutusoikeutta.
 • Kampanja-aika. Kampanja-aika on kaksiosainen, ensimmäinen kampanja on keväällä 2024 ja päättyy 10.4.2024. Ilmoitamme syksyn kampanjasta erikseen.
 • Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen. Sappee ilmoittaa kampanjan toteutumisesta Sappeen nettisivuilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 • Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 139,99 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakkaalta veloiteta summaa. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakas sitoudu ostamaan kausikorttia talvikauden 2024/2025 hinnalla (580€).

Family Park-Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 79,99 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakkaalta veloiteta summaa. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakas sitoudu ostamaan Family Park-kausikorttia talvikauden 2024/2025 hinnalla (120 €).

 • Kausikortti ladataan Axess-hissilippujärjestelmässä toimivalle sirukortille. Mikäli asiakkaalle ei ole sellaista, sirukortin voi lunastaa Sappeen verkkokaupasta tai Sappeen lipunmyyntipisteessä (hinta 8€).
 • Kausikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa Sappee lähettää asiakkaalle, asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on maksulinkki Sappeen verkkokauppaan, jossa kausikortti maksetaan. Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä (29.5.2024). Myöhässä olevasta maksusta peritään kuluttajasuojan mukainen viivästyskorko. Mikäli asiakas ei suorita maksua toisen maksuhuomautuksen jälkeen, on Sappeella oikeus laittaa maksu perintään.
 • Kevään 2024 kampanjan kausikortin voi maksaa joustavalla maksuehdolla: varaa heti, maksa toukokuussa tai maksa kahdessa erässä:
  1.erä 29.5.2024 (60 € /kausikortti tai kaikki)
  2. erä 15.11.2024 (79,99€ /kausikortti)
  Familypark kausikortti tulee maksaa kerralla 29.5.2024.
 • Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikorttikampanjassa hyväksyttyinä maksuvälineinä ovat Sappeen verkkokaupassa käytettävän Paytrailin maksupainikkeet sekä seuraavat Liikunta- ja kulttuurisetelit: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Pay, Tyky- setelit, ePassi, Edenred mobiili. Mikäli asiakas maksaa kausikortin paperisilla liikuntaseteleillä tulee asiakkaan suorittaa maksu Sappeella tai toimittaan kuitti maksusta Sappeelle eräpäivään mennessä.
 • Kausikortti on voimassa talvikauden 2024/2025 siitä alkaen, kun kausikortti on kokonaan maksettu. Talvikauden pituus ja avoinna olevien rinteiden/hissien määrä vaihtelee olosuhteiden mukaan.
 • Muut noudatettavat toimitusehdot. Kausikortin suhteen noudatetaan myös Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä hiihtokeskuspalveluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot on päivitetty 2019.