fbpx

Sappee Resortin Bike Challenge kevään 2024 kausikorttikampanjan toimitusehdot.

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Sappee Resortin Bike Challenge kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) toimitusehdot.
Osapuolina Sappee Resortin (myöhemmin Sappee) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Sappeen järjestään Bike Challenge kausikorttikampanja. Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja Sappee Bike Parkiin kesäkaudelle 2024.
Kausikortin hinta kampanjassa on 99,99 € (hinta ei sisällä sirukorttia, sirukortin hinta 8€), kausikortin normaalihinta on 310€. Kampanja on ns. haastekampanja.
Kampanjan toteutuminen vaatii riittävän määrän asiakkaiden kausikortti varauksia/kampanjaan ilmoittautumisia.
Kampanjan tavoitteellinen ilmoittautumismäärä on 2 222 ilmoittautumista.

Asiakkaan ilmoittautuessa Sappee Resortin Bike Challenge kausikorttikampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

Kampanjan toteutuminen.

Kampanjan tavoitteena on saada 2 222 kausikorttivarausta 10.4.2024 mennessä.
Sappeella on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja, vaikka tavoitelukua 2 222 ei saavutettaisikaan. Sappeella on oikeus muuttaa kampanja-aikaa.
Kampanjaan ilmoittautuminen. Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan Sappeen verkkokaupassa ollakseen oikeutettu kampanjahintaiseen kausikorttiin. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja.

Asiakkaan peruutusoikeus.

Noudatamme kuluttajaviraston etämyyntiohjeita, joiden mukaan etämyynnin 14 vrk peruutusoikeus ei koske vapaa-ajanpalveluita.
Näin ollen ilmoittautuminen on sitova eikä siinä ole peruutusoikeutta.

Kampanja-aika.

Kampanja alkaa 12.2.2024. Kampanjaan ilmoittautuminen (asiakkaiden) päättyy 10.4.2024. Sappeella on oikeus muuttaa kampanja-aikaa niin halutessaan.
Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen. Sappee ilmoittaa kampanjan toteutumisesta Sappeen nettisivuilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 99,99 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakkaalta veloiteta summaa. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakas sitoudu ostamaan kausikorttia kesäkauden 2024 hinnalla (310€).
Kausikortti ladataan Axess-hissilippujärjestelmässä toimivalle sirukortille. Mikäli asiakkaalle ei ole sellaista, sirukortin voi lunastaa Sappeen verkkokaupasta tai Sappeen lipunmyyntipisteessä (hinta 8€).

Kausikortin maksaminen.

Kampanjan toteutuessa Sappee lähettää asiakkaalle, asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on maksulinkki Sappeen verkkokauppaan, jossa kausikortti maksetaan. Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä (29.5.2024). Myöhässä olevasta maksusta peritään kuluttajasuojan mukainen viivästyskorko. Mikäli asiakas ei suorita maksua toisen maksuhuomautuksen jälkeen, on Sappeella oikeus laittaa maksu perintään.

Hyväksytyt maksuvälineet.

Kausikorttikampanjassa hyväksyttyinä maksuvälineinä ovat Sappeen verkkokaupassa käytettävän Paytrailin maksupainikkeet sekä seuraavat Liikunta- ja kulttuurisetelit: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Pay, ePassi, My Edenred, My Edenred Virikeseteli.

Mikäli asiakas maksaa kausikortin Liikunta- tai kulttuuriseteleillä tulee asiakkaan suorittaa maksu Sappeella tai toimittaan kuitti maksusta Sappeelle eräpäivään mennessä.

Kausikortti on voimassa Bike Park kauden 2024 alusta Bike Park kauden 2024 loppuun saakka, kun kausikortti on kokonaan maksettu.

Muut noudatettavat toimitusehdot.

Kausikortin suhteen noudatetaan myös Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä Bike Park-palveluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot on päivitetty 18.10.2019.

Bike Park sopimusehdot

Sappeen verkkokaupan yleiset toimitusehdot