fbpx

Valitse Sappee seuraavaksi kokous- tai koulutuspäivän kohteeksi

Järjestä seuraava tapahtumasi Sappeella !
Sappee tarjoaa loistavat puitteet yrityksille ja ryhmille, teemme seuraavasta kokous,- tai tykypäivästänne, koulutuspäivästänne tai tiimipäivästänne unohtumattoman.

Kokous- ja koulutuspaikkana Sappeen on erinomainen, sillä kaikki palvelut majoituskohteista kokoustiloihin ovat aivan vierekkäin ja sen vuoksi siirtymiset sujuvat helposti.

Sijaitsemme Pirkanmaan sydämessä, kivenheiton päässä eteläisen Suomen suurimmista kaupungeista (kuten Tampere ja Hämeenlinna), tarjoten helposti saavutettavan paikan keskellä kaunista luontoa.

Erinomainen sijainti ja inspiroiva ympäristö

Hengästyttävän kauniiden maisemien ja inspiroivan luonnon ympäröimä Sappee sijaitsee keskellä Pirkanmaata, sujuvan etäisyyden päässä suuremmista etelä-Suomen kaupungeista.

Kattavat palvelut

Laadukkaista majoituksista monipuolisiin kokous- ja juhlatiloihin, kattaviin ravintolapalveluihin sekä ohjelmapalveluihin – kaikki kävelymatkan päässä toisistaan.

Monipuoliset aktiviteetit

Tiukan kokouspäivän päätteeksi suosittelemme nauttimaan erilaisista aktiviteeteista. Talvisin esimerkiksi laskettelusta ja lumilautailusta.
Kesäisin mahdollisuus alamäkipyöräilyyn, seikkailupuiston seikkailuihin, kesäteatteriin sekä paljon muuhun kivaan aktiviteettiin, jotka tekevät tiiminne yhteistyöstä entistä tiiviimpää.

Ohjelmapalvelut kesällä

Ohjelmapalvelut talvella

Toimiva kokonaisuus

Kaikki palvelut ovat lähellä toisiaan: laadukkaat ja tyylikkäät majoituskohteet, loistavat ravintolapalvelut, joissa voit nauttia superaamiaisesta juhlaillalliseen kokonaisuuden, kokoustilat ja erilaiset aktiviteetit.
Myös rennot illanvietot järjestyvät mutkattomasti tilaisuuteenne.

Laadukkaat kokoustilat

Pienille ja suuremmille yritysryhmille tai suuremmille juhlille, meillä on tila, joka sopii tarpeisiinne.

Majoitu Sappeella

  • Vuodepaikkoja alueella yhteensä 750 kpl.
  • Mökkejä on runsaasti erikokoisia. Laadukkaita luksusluokan mökkejä, joissa esimerkiksi ulkoporeamme terassilla.
  • Sappee Chalets huoneistohotellissamme on saunallisia ja omalla keittiöllä varustettuja huoneistoja:
    11 kpl yksiöitä 1-2 henkilölle
    17 kpl kaksioita 1-4 henkilölle

Helppo varata !

Soita, meilaa tai lähetä tarjouspyyntölomake meille, vain yhden varauksen taktiikalla ! Kerro meille toiveesi, niin me hoidamme loput !
Sappeen myyntipalvelu:

Puh 0207 559970
sappee@sappee.fi