fbpx

Sappeelle kohoaa korkeatasoinen hirsihuvila-alue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sappee ja Honka ovat solmineet sopimuksen uudesta lomakyläalueesta, jonne uudelle alueelle nousee ensimmäisessä vaiheessa kuusi korkeatasoista hirsihuvilaa. Sappee Resort on jatkumoa yritysten pitkälle yhteistyölle – vastuullisen matkailun edelläkävijänä Sappee on luottanut Hongan hirsitaloihin jo vuodesta 1993.

Sappeenvuorella on aloitettu hiihtokeskustoiminta vuonna 1989. ”Hongan kanssa olen aloittanut yhteistyön jo vuonna 1993, kun hiihtokoululle oli tarve rakentaa toimitilat. Rakentaminen alkoi pienestä pyöröhirsirakennuksesta ja laajeni siitä vuosien saatossa saumattoman yhteistyön turvin. Alueelle nousi yhteistyössä Hongan kanssa myös mökkikylät Honkasappee ja Sappeen Tähti sekä palvelurakennus Laippa.”, kertoo Sappee Resortin toimitusjohtaja Jouko Poukkanen.

”Sappeen panostukset korkeaan palvelutasoon ovat tehneet meihin kumppanina vaikutuksen. Eteläisen Suomen suosituin hiihtokeskus on saanut useita alan palkintoja, mikä kertoo kehittyvästä ympärivuoden palvelevasta yrityksestä. Sijoituskohteena alueella on valtava potentiaali.”, sanoo Markus Saarelainen Hongan projektimyyntipäällikkö.

 

 

 

 

 

 

 

 

Honka Sappee

Hirsi tuo elämyksellisyyttä majoituspalveluihin

Hirsirakennukset paitsi terveellisiä myös aistiystävällisiä, mikä tekee hirrestä elämyksellisen rakennusmateriaalin matkailun ja majoituspalveluiden tarpeisiin.

Aistiystävällinen hirsi lisää mielen hyvinvointia. Kansainvälisten tutkimusten mukaan massiivipuutaloissa oleskelu alentaa sydämen sykettä, rauhoittaa ja auttaa palautumaan stressistä. Massiivipuu absorboi ääntä ja luo rauhallisen miellyttävän tunnelman hirsitalon sisälle. Hongan visuaalisesti rauhallinen massiivipuuhirsi aikaansaa luontoyhteyden sisätiloissa ja luo levollisen ja rauhoittavan ympäristön matkailijalle.

”Hirsi on hyvin viisas materiaali. Se on terveellinen, vastuullinen ja kestää sukupolvelta toiselle, mikä tekee siitä myös erityisen hyvän sijoituskohteen.”, sanoo Markus Saarelainen Hongan projektimyyntipäällikkö.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luontoa kunnioittavat hirsihuvilat määrittelevät laatutason

Suomalainen luonto ja siihen liittyvät vapaa-ajanviettomahdollisuudet kiinnostavat sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla.

Sappeella vierailee vuositasolla 250 000 vierailijaa ympäri vuoden. Vuosittainen vierailijoiden määrä on tavoitteena kasvattaa 300 000 vierailijaan, mikä asettaa vaatimuksia alueen majoituskapasiteetin kasvattamiselle. Alueen eteläreunaan nousee uusi mökkikylä, joka tuo Sappeelle yli 250 petipaikkaa lisää.

”Uuden alueen suunnittelu aloitettiin 2023 ja aika nopeasti yhteistyökumppaniksi valikoitui Honka. Alueelle rakennetaan kuusi korkeatasoista huvilaa. Honka valikoitui helposti huviloiden yhteistyökumppaniksi joustavien toimintamalliensa ja laadukkuutensa myötä. Nämä huvilat määrittelevät myös uuden mökkialueen laatuvaatimukset.”, sanoo Poukkanen Sappee Resortilta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unohtumattomia elämyksiä ekologisesti kestävällä tavalla

Sappeen toiminnan ytimessä on ollut jo pitkään vastuullisuus sekä ympäristöystävällinen toiminta. Sappee sitoutui ensimmäisten hiihtokeskusten joukossa Motivan energiansäätösopimuksen piiriin jo vuonna 2008. Viimeisimpänä saavutuksena on matkailualueelle juuri myönnetty Ekokompassi ympäristösertifikaatti.

”Olemme laatineet toiminnoistamme ympäristöohjelman ja vastuullisuusraportin. Näissä korostamme myös yhteistyökumppaneidemme ympäristö- ja vastuullisuus vaatimuksia. Näistä näkökulmista Honka on myös luonnollinen ja vastuullinen yhteistyökumppani Sappee Resortille.”, kertoo Sappee Resortin liiketoimintajohtaja Kosti Puurunen.

”Sappeen halu tuottaa unohtumattomia elämyksiä ekologisesti kestävällä tavalla on mahdollistanut pitkän ja menestyksekkään yhteistyömme. Ammattirakentajien luotettavana kumppanina olemme toteuttaneet lukemattomia projektirakentamisen hankkeita eri puolille maailmaa. Korkeatasoinen huvila-alue terveellisestä ja ekologisesta kotimaisesta hirrestä on kilpailuvaltti, jonka toteuttamisessa me Hongalla olemme ylpeydellä mukana.”, kertoo Honkarakenteen projektimyyntipäällikkö Markus Saarelainen.

Etsimme kumppaneita

Honka ja Sappee hakevat yhteistyössä sijoittajia uuden lomakyläalueen vapaille tonteille. Ota yhteyttä projektirakentamisen tiimimme niin kerromme alueen mahdollisuuksista lisää.

Ota yhteyttä toimitusjohtaja Jouko Poukkaseen puh 0207 559970

katso lisää kuvia Honka huviloista