fbpx

Satasella Sappeelle talvi UKK

Satasella Sappeelle usein kysytyt kysymykset (talvi)
Askarruttaako jokin paketin sisällöstä mieltäsi?
Tutustu ensin näihin usein kysyttyihin kysymyksiin ja mikäli et löydä vastausta, olethan yhteydessä meihin.

Onpas hyvä tarjous! Miten varaan sen?
Paketti varataan Sappeen myyntipalvelusta puhelimitse 0207559975 tai sähköpostilla majoitus(at)sappee.fi. Voit myös täyttää kampanjasivulla olevan yhteydenottolomakkeen.
Ennen yhteydenottoa kannattaa miettiä valmiiksi ajankohta milloin olisitte tulossa ja varmistaa henkilömäärä.
Satasella Sappeelle -paketti on erittäin suosittu, joten kannattaa kerätä tarvittavat tiedot valmiiksi ja tehdä varaus heti kun olette tehneet päätöksen majoitusvarauksesta.

Mitä tietoja paketin varaamiseen tarvitaan?
Paketin varaamiseen tarvitsemme varaajan yhteystiedot: nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.
Lisäksi tarvitsemme henkilömäärän ja mikäli mukana on pieniä lapsia, heidän ikänsä.

Meillä on mukana kaksi alle 4-vuotiasta lasta, miten heidän pakettinsa varataan?
Alle 4-vuotias ei tarvitse hissilippua rinteisiin, mutta välineet hän toki tarvitsee lasketteluun.
Paketti on superedullinen, vaikkei lapsi hissilippua vielä tarvitsisikaan.
Mikäli lapsi ei laskettele, häneltä emme peri paketin koko hintaa, vaan alle 4-vuotiaalta veloitamme majoituksen osuuden 36€ arkena tai 80€ viikonloppuvarauksessa. Alle 2-vuotias on veloitukseton mikäli majoituskohteen minimihenkilömäärä täytyy ilman häntä.

4-vuotiaasta alkaen veloitamme koko paketin hinnan 100€/ hlö arkena tai 200€/ hlö viikonloppuna.

Meillä on jo kausikortit tai osa ei laskettele, mutta haluaisimme majoittua Sappeella. Mitä paketti silloin maksaa?
Pakettia ei voi muokata. Paketin superedullinen hinta sisältää hissiliput ja välineet kolmeksi päiväksi. Mikäli näille ei ole tarvetta, kannattaa vertailla normaalihintoja majoituksissa, kannattaako paketti silti ottaa vaikkei kaikkea siihen kuuluvaa tarvitse. Suosittelemme tutustumaan myös kolme yötä kahden hinnalla –tarjoukseemme.

Mitä tarkoittaa minimimaksu majoituksessa tai lisämaksu isompaan kohteeseen majoittuessa?
Minimimaksulla majoituksen osalta tarkoitetaan vuokraa mikä on kunkin kohteen osalta määritelty henkilömäärän mukaan.
Esimerkki: Perheessä on 3 yli 4-vuotiasta ja yksi alle 2-vuotias lapsi, tulee alkaen 4 hengen kohteessa maksaa myös lapsesta majoituksen osuus (36€ arkena ja 80€ viikonloppuna). Majoittuessaan alkaen kolmen hengen kohteessa, alle 2 vuotiaasta ei tarvitse maksaa.
Jos kohteeseen majoittuu vähemmän paketin maksavia henkilöitä kuin mille henkilömäärälle kohde on ilmoitettu minimissään olevan, veloitamme vuokrahinnan kohteen minimihenkilömäärän mukaan.
Esim. minimissään 4 hengen kohteeseen majoittuu 3 hlöä, veloitamme lisämaksun neljännen henkilön majoitusvuokrasta 36 € / hlö (viikonloppuna 80€/ hlö).
Jos kuuden henkilön kohteessa majoittuu 4 henkilöä, lisämaksua tulee alkaen 2 x 36 € (viikonloppuna 2 x 80€).
Eli voit varata pienemmälläkin henkilömäärällä isomman kohteen maksamalla lisämaksun.
Toimitusmaksu 20€ lisätään aina varauksen hintaan.

Mistä saan kaikki pakettiin kuuluvat tuotteet saapuessani?

Saat majoituksen avaimet klo 16 alkaen avainten noutopisteestä. Olemme lähettäneet sinulle tilausvahvistuksen sähköpostiin varauksen yhteydessä mistä löytyy ohjeet avainten noutoon. Mikäli olemme sopineet muusta järjestelystä avainten suhteen, olemme kertoneet toimintaohjeet varauksen yhteydessä.
Hissiliput saatte Sappeen lipunmyynnistä. Huomioi, että hissilipun hintaan ei sisälly latauskortti (Axess-sirukortti). Kortin voit ostaa myös lipunmyynnistä latauksen yhteydessä. Hinta 8€/kortti. Myös osa muiden keskusten korteista toimii. Lipunmyynti on avoinna arkisin ja lauantaisin rinteiden aukeamisesta klo 18 saakka ja sunnuntaisin rinteiden aukeamisesta klo 17.30 saakka. Lipunmyynnin sulkeuduttua, saat liput myös vuokraamostamme. Varaus löytyy varaajan nimellä tai tilausvahvistuksen numerolla.
Välineet saat vuokraamosta, ja mikäli olet ilmoittanut etukäteen varauksen yhteydessä vuokraajien tiedot, voit noutaa välineet vuokraamon noutopisteestä valmiiksi säädettyinä. Välineet ovat noudettavissa jo saapumispäivänä. Välineitä saa vuokraamosta myös ilman ennakkovarausta.

Haluaisin myöhäisen luovutuksen majoitukseen, onnistuuko?
Myöhäinen luovutus on mahdollista ostaa saapumispäivänä hissilipunmyynnistä, mikäli majoituskohteen varaustilanne sen sallii. Myöhäistä luovutusta ei voi ostaa perjantaille. Myöhäinen luovutus maksaa Sappee Chalets -huoneistohotellissa 30€ ja mökeissä 60€. Kohde on tällöin käytettävissä klo 18 saakka, kun normaali luovutusaika on klo 12 lähtöpäivänä.

Tuodaanko omat liinavaatteet ja siivotaanko itse?
Huoneistohotelli Sappee Chaletsin hintaan sisältyy liinavaatteet sekä pyyhkeet ilmoitetulle henkilömäärälle sekä loppusiivous ja wc- sekä talouspaperit.
Mökkimajoitukseen nämä eivät sisälly. Lakanat, pyyhkeet sekä paperit voi tuoda mukana tai vuokrata ne meiltä ennakkoon hintaan 15€/setti (sis. lakanat, pyyhkeet sekä wc- ja talouspaperit).
Loppusiivous tulee asiakkaan tehdä itse lähtöpäivänä tai sen voi ostaa meiltä ennakkoon. Hinta on majoituskohteesta riippuen 110€ – 160€.

Voiko pakettia maksaa liikuntaeduilla tai Sappeen arvoseteleillä?
Valitettavasti pakettia ei voi maksaa liikuntaeduilla (ePassi, Edenred, Smartum jne.).
Myöskään joulukalenterissamme myynnissä olleilla arvoseteleillä ei voi maksaa majoituspakettia.
Mikäli Sappeen arvosetelit on ostettu normaalihinnalla, voi niitä silloin käyttää majoituspaketin maksuun.

Voinko perua varaukseni?

Varauksesta ei saa rahaa takaisin maksun jälkeen. Varaus maksetaan etukäteen ennen majoituksen alkua. Voit tutustua peruutusehtoihimme kampanjahintaisissa majoituspaketeissa täältä:
Varausta ei myöskään katsota peruuntuneeksi, mikäli varausta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Laita viestiä tai soita niin kerromme lisää!

Sappeen Matkailukeskus
0207559975 (arkisin klo 9-16)
majoitus(at)sappee.fi