Snow Challenge 2023 toimitusehdot

Sappee Resortin Snow Challenge 2023/2024 syksyn kausikorttikampanjan toimitusehdot. 

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Sappee Resortin Snow Challenge kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) toimitusehdot. Osapuolina Sappee Resort (myöhemmin Sappee) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Sappee järjestää Snow Challenge kausikorttikampanjan. Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja Sappeen rinteille talvikaudelle 2023/2024. Kausikortin hinta kampanjassa on 169,99 € (hinta ei sisällä sirukorttia). Kampanja on ns. haastekampanja. Kampanjan toteutuminen vaatii riittävän määrän asiakkaiden kausikortti varauksia/kampanjaan ilmoittautumisia. Kampanjan varausmäärätavoite on 12 222 varattua kausikorttia. Huom! Alle 6-vuotiaat laskettelevat kypärä päässä Sappeen rinteillä vanhempien seurassa maksutta (pois lukien Family Park, Family Parkin ikäraja on alle 4-vuotiaat).

Family Park-kausikorteista on oma haastekampanja. Family Park kausikortin hinta on haastekampanjassa 89,99 (hinta ei sisällä sirukorttia). Kampanjan toteutuminen vaatii riittävän määrän asiakkaiden Family Park kausikortti varauksia/kampanjaan ilmoittautumisia. Family Park kausikorttikampanja tavoitemäärä on 288 kpl. HUOM! Family Park on maksullinen 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Asiakkaan ilmoittautuessa Sappee Resortin Snow Challenge kausikorttikampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

 • Kampanjan toteutuminen. Kampanjan tavoitteena on saada 12 222 kausikorttivarausta 15.11.2023 mennessä. Sappeella on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja, vaikka tavoitelukua 12 222 ei saavutettaisikaan.
  Family Park kausikorttikampanja toteutuu, kun Family Park kausikortti varauksia tehdään 288 kpl 15.11.2023 mennessä. Sappeella on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja, vaikka tavoitelukua 288 ei saavutettaisikaan.
 • Kampanjaan osallistuminen. Asiakkaan tulee osallistua kampanjaan Sappeen verkkokaupassa ollakseen oikeutettu kampanjahintaiseen kausikorttiin. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja.
 • Asiakkaan peruutusoikeus. Noudatamme kuluttajaviraston etämyyntiohjeita, joidenka mukaan etämyynnin 14 vrk peruutusoikeus ei koske vapaa-ajanpalveluita. Näin ollen ilmoittautuminen on sitova, eikä siinä ole peruutusoikeutta.
 • Kampanja-aika. Kampanja alkaa 18.9.2023. Kampanjaan osallistuminen (asiakkaiden) päättyy 15.11.2023. Sappeella on oikeus muuttaa kampanja-aikaa niin halutessaan.
 • Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen. Sappee ilmoittaa kampanjan toteutumisesta Sappeen nettisivuilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 • Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 169,99 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakkaalta veloiteta summaa. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakas sitoudu ostamaan kausikorttia talvikauden 2023/2024 hinnalla (580€).

Family Park-Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 89,99 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakkaalta veloiteta summaa. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakas sitoudu ostamaan Family Park-kausikorttia talvikauden 2023/2024 hinnalla (120 €).

 

 • Kausikortti ladataan Axess-hissilippujärjestelmässä toimivalle sirukortille. Mikäli asiakkaalle ei ole sellaista, sirukortin voi lunastaa Sappeen verkkokaupasta tai Sappeen lipunmyyntipisteessä (hinta 8€).
 • Kausikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa Sappee lähettää asiakkaalle, asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on maksulinkki Sappeen verkkokauppaan, jossa kausikortti maksetaan. Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä (30.11.2023). Myöhässä olevasta maksusta peritään kuluttajasuojan mukainen viivästyskorko. Mikäli asiakas ei suorita maksua toisen maksuhuomautuksen jälkeen, on Sappeella oikeus laittaa maksu perintään.
 • Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikorttikampanjassa hyväksyttyinä maksuvälineinä ovat Sappeen verkkokaupassa käytettävän Paytrailin maksupainikkeet sekä seuraavat Liikunta- ja kulttuurisetelit: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Pay, Tyky- setelit, ePassi, Edenred mobiili. Mikäli asiakas maksaa kausikortin paperisilla liikuntaseteleillä tulee asiakkaan suorittaa maksu Sappeella tai toimittaan kuitti maksusta Sappeelle eräpäivään mennessä.
 • Kausikortti on voimassa talvikauden 2023/2024 siitä alkaen, kun kausikortti on kokonaan maksettu. Talvikauden pituus ja avoinna olevien rinteiden/hissien määrä vaihtelee olosuhteiden mukaan.
 • Muut noudatettavat toimitusehdot. Kausikortin suhteen noudatetaan myös Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä hiihtokeskuspalveluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot on päivitetty 2019.